Despre noi

Ce oferim?

Înainte să fim furnizori, suntem clienți. Analizăm cu maximă atenție echipamentele pe care le oferim în piață astfel încât să obținem cel mai bun raport calitate-preț

Dispunem de personal variat și specializat astfel încât să acoperim toate nevoile clienților noștri. Astfel putem face față provocărilor și nevoilor apărute în stadiul de vânzare și post-vânzare (garanție și post-garanție)

Punem accentul doar pe calitatea si fiabilitatea produselor oferite

Ajutăm clientul să aleagă varianta optimă de finanțare

Ne gasiti in urmatoarele locatii:

Bucuresti / Ilfov

Ciorogarla, Sos. Bucuresti, Nr.108

Timisoara

Dumbravita, Ghioceilor Nr. 1

Cluj Napoca

Baciu, Calea Transilvaniei, Nr. 14

Bocsa

Str. Medresului, Nr. 17, jud. Caras – Severin

Brasov

Brasov, jud Brasov, calea Feldioarei 106

Noul standard al industriei – laserul fiber

Mașinile noastre folosesc sursele laser Maxphotonics, Raytools sau IPG (USA) cu puteri cuprinse între 1 si 40kW. Mașinile pot fi de debitat tablă, profile sau duale (tablă+profile). Se poate opta să fie deschise sau cu carcasă de protecție. Pentru debitarea tablei, masa de lucru poate fi începand cu 600x600mm până la 12500x3200mm. Iar la debitarea țevilor și a profilelor se poate opta pentru dimensiuni cuprinse între 3m și 12m în funcție de tipul de mașină.

Echipamente hidraulice pentru prelucrarea tablei

Gama noastră foarte variată include echipamente hidraulice si electrice pentru îndoire tablă, debitare sau ștantare. Ca și dimensiuni acestea pt fi cuprinse între 2500mm pâna la 8500mm (sau chiar mai mari cu sistemele de lucru în tandem), cu sisteme avansate pentru control sau sisteme care acoperă nevoile de bază.

Versatilitate în domeniul debitării și gravarii – laserul cu tub CO2 și fiber de putere mică

Gama de mașini destinată debitării materialelor nemetalice și gravării. Fie că discutăm de mașini mici de 200x200mm sau de mașini mari de 2500x1300mm la noi găsiți sistemul potrivit pentru nevoia dumneavoastră.

Debitare clasică: plasmă si oxigaz

Suntem alături de cei care vor o varianta economică sau vor debitarea materialelor de grosimi mari prin utilajele de debitare cu plasmă și/sau oxigaz. Puteți alege mașini industriale de format standard 3000x1500mm sau de format mare (peste 8000x2000mm). Ca și sisteme de axe se poate opta atât pentru un sistem de mașina CNC sau sistem de axe cu traverse. Venim în sprijinul clientilor noștrii cu generatoare si capuri de tăiere standard cât și gama de inaltă definiție (HD si XD) pentru debitarea pieselor de finețe și a detaliilor fine.

Sisteme laser pentru debitare, curatare sau sudura care pot fi robotizate sau manuale

Susținem clientii care doresc să acceseze tehnologii inovatoare la prețuri accesibile prin oferirea soluțiilor de curățare și sudură laser, atât în mod manual cât și robotizat. Roboții industriali oferiți de Bielda pot fi utilizați pentru operații repetitive de debitare, sudare sau curățare cu tehnologie fiber laser.

Masini de debitare cu jet de apă

Atunci când calitatea de debitare și flexibilitatea în debitarea variata ca tipuri și grosimi de materiale este o cerință absolută venim în sprijinul dumneavoastră cu tehnologia de debitare cu jet de apă. Vă putem oferi soluții variate din punct de vedere al dimensiunii suprafeței de lucru, tehnologiei de debitare și al materialului de lucru.

© Masini Laser, 2022