Platforma de schimb cu dubla utilizare pentru masina de taiat cu laser E-T

ASPECTUL DE DESIGN

Estetica a fost introdusa in design-ul industrial. Combinatia perfecta dintre tehnologie si estetica.

Decorurile puternice in forma de stick de hochei adopta acrilic negru cu grosimea de 30mm, stilul international de design fiind acceptat de grupurile de consumatori globali. Cu un pat de fonta precis, intreaga masina este la fel de ferma ca o piatra. Raportul de aur cel mai rezonabil si structura cea mai buna a pieselor fac ca masina sa fie mai stabila, mai confortabila, mai exacta si mai tehnologica. Design-ul capului de capsula PC face ca axa Z sa fie foarte usoara prin procesul de deformare la cald in vid.

Mecanism auxiliar de alimentare

Avansarea si retrogradarea tablei de role auxiliare reduce forta de frecare dintre parti si masa de lucru, facand incarcarea si descarcarea mai convenabile.

O noua generatie de module de siguranta

Distantarea capului laser cu piesa de lucru in procesul de taiere poate reduce riscurile de coliziune. Se va opri taierea cand va aparea coliziunea placii. Modelul de urmarire a sigurantei reduce rata de accident si imbunatateste performanta de taiere.

Protectie inteligenta la deplasare

Monitorizeaza automat raza de functionare a barei transversale si a pieselor de taiere, mentinand functionarea in intervalul de prelucrare. Garantia dubla de limitare fixa imbunatateste considerabil echipamentul si siguranta personala, minimizand riscurile de utilizare.

Sistem de alarma inteligent

Sistemul va porni complet alarma anormala si va trimite informatii la interfata centrului de control daca echipamentul este anormal. Gasirea echipamentului anormal in avans si reducerea pericolelor ascunse pot multiplica imbunatatirea eficientei de depanare a echipamentului.

Sistem de lubrifiere automata

Sistemul de lubrifiere automata ofera ulei lubrifiant pentru sincronizarea si raportarea echipamentelor pentru a asigura functionarea normala si la viteza ridicata. Sistemul imbunatateste precizia de taiere si prelungeste in mod eficient durata de viata a mecanismului de transmisie.

VIITORUL ESTE ACUM !

Model E3015T E4020T E6015T E6020T
Zona de lucru 3000*1500mm 4000*2000mm 6100*1500mm 6100*2000mm
Puterea de iesire a laserului 4000w/3000w/2000w/1500w/1000w
Diametrul efectiv de taiere a tevilor Φ20-Φ200mm
Diametrul efectiv de taiere a tubului patrat 20*20-140*140mm
Lungimea minima a marginii tubului dreptunghiular ≥20mm
Diametrul maxim exterior al tubului dreptunghiular ≤200mm
Lungime efectiva de taiere a tevii 3m/6m
Acuratetea pozitionarii axelor X/Y/U 0.05mm
Acuratetea repozitionarii axelor X/Y/U t0.03mm
Puterea maxima de legare a axelor X/Y 100m/min
Viteza maxima de miscare a axei U t30m/min

Presentation Brochure And Technical Details

Blueprints And Safety Instructions

0314054005 Solicită ofertă