Masini taiere laser High-Power seria S

Suport din fonta

Folosind fonta de grafit cu fulgi, a carei rezistenta la tractiunea cea mai mica este de 200 MPa. Conținut ridicat de carbon, rezistenta mare la compresiune si duritate ridicata. Absorbtie puternica la socuri si rezistenta la uzura. Sensibilitatea termica scazuta si sensibilitatea la spatiul redus, reduc pierderea echipamentului in timpul utilizarii, astfel incat precizia masinii sa se poata mentine pe o perioada lunga de timp, fara nici o deformare intr-un ciclu de viata.

Traversa piramidala

Foloseste aliaj de aluminiu de calitate aeronautica. Intreaga structura priamidala a traversei rezista la rasucire, rasturnare si detine cele mai bune proprietati mecanice. Designul cavitatii este de tip fagure si poate separa eficient stresul intern si cel extern. Structura densa a productiei de plasticitate la presiune foarte ridicata creste puterea la un nivel mai mare, cantarind astfel foarte putin dar fiind foarte puternica, asigurand viteza si acuratete mare.

Evitare activa de obstacole

 • Anti-coliziune: sistemul radar de 360° poate detecta in avans orice obstacol
 • Eficienta mare la costuri mici: Aceasta functie scade rata de deteriorare a capului laser si prin urmare reduce costurile de intretinere, prelungind astfel durata de viata a masinii.

Super viteza

Viteza de legatura de 200m/ min, accelerarea legaturii 4G si viteza de raspuns pe axa Z sunt rapide si eficiente, reducand costurile de utilizare.

Taiere nelimitata

 • Proces de taiere a materialului ramas
 • Pentru a porni aceasta facilitate trebuie apasat doa run buton, evitand astfel necesitatea unor ajustari repetate si reducand dificultatile de functionare, facand taierea convenabila si practica
 • Dupa bifarea casutei din interfata, puteti incepe procesul de taiere a materialelor ramase, reducand risipa de material si astfel si costurile
 • Exista sase planuri de taiere pentru a ajuta la taierea eficienta a foilor de tabla, imbunatatind si mai mult practicitatea masinilor de taiere.

Monitorizare perforatie

 • noua generatie de tehnologie de perforatie intr-un mod inteligent
 • reduce semnificativ timpul mediu de perforatie, acesta fiind redus la 4s pentru foi de tabla de grosime medie si mare
 • se evita astfel gaurile prin sablare si supraincalzirea foii de tabla prin perforatia prelungita
 • sistemul corespunde automat parametrilor de perforatie, ceea ce asigura consistenta parametrilor de perforatie in procesul de perforatie continua, fara modificari repetate
 • identificare anomalii laser si sistem de atentionare inteligent, oferind astfel protectie atunci cand lumina laser este anormala.

Cautare Light Edge

 • Pozitionare rapida: intre 1 si 3 secunde pentru a finaliza cautarea marginilor si pozitionare
 • Precizie: aplica un sistem inteligent de senzori pentru a obtine o precizie de positionare de ±1.0mm si o precizie maxima de taiere de 0,1mm, imbunatatind atat rata de utilizare a materialului, cat si rata de trecere a produsului.
 • Siguranta si fiabilitate: foloseste procesarea digitala pentru a evita riscul de coliziune cu urmatorul modul, garantand astfel siguranta
 • Aplicabilitate ridicata: se extind situatiile de aplicare, fiind potrivite nu numai pentru foi de tabla dreptunghiulare standard ci si penmtru forme diverse.

Vortex START

Vortext Start este un proces inteligent bazat pe material si grosimea acestuia, care scuteste necesitatea unor ajustari repetate si reduce dificultatile de functionare.

Indeparteaza zgura produsa in timpul perforarii, asigurand-se astfel ca marginile taiate sunt netede si intacte.

Imbunatateste foarte mult stabilitatea suportului de taiere si prelungeste durata de viata a duzei si a inelului ceramic.

Taiere conica

O combinatie multipla de sistem de control si dispozitiv mecanic, taiere conica la orice unghi din intervalul 0-45 °.

Realizati rotunjirea marginilor ascutie a partilor inferioare sau laterale, forme diversificate de incizie, aplicabile pentru o varietate de scenarii.

Sistem german Beckhoff

Sustine dezvoltarea personalizata. Beckhoff poate personaliza interfata si caracteristicile Bodor si pentru a sustine ecranele multi-touch si pentru a monitoriza de la distanta starea masinii.

Control EtherCat ofera o semnalizare rapida si o precizie ridicata a sincronizarii, in special pentru taierea cu viteza mare.

Schimbator automat de duze

Adoptarea unui sistem de control precis se poate realiza prin schimbarea rapida a duzelor in functie de diferite materiale si grosimi, economisind timpul de inlocuire manuala a duzelor si imbunatatind eficienta procesarii, inteligent si convenabil.

Cele mai noi functii de calibrare si curatare automata pot realiza calibrarea complet automata a capului laser si curatarea duzelor, reducand lucrul manual repetitiv.

Sistemul de actionare  ofera precizie si stabilitate privind inlocuirea, asigurand astfel inlocuiri de duze perfect sigure. Schimbarea automata a duzelor intr-un mediu protejat si inchis asigura siguranta personalului si a pieselor.

Configuratie excelenta

 • Modul Driver Motor  Rexroth Germania
 • Cap laser cu auto focalizare Precitec
 • Suport miscare Rexroth Germania
 • Rack de precizie mare Atlanta Germania
 • Decelerator Stober Germania
 • Supapa proportionala electrica SMC Japonia.
Model S3 S4 S6 S8
Suprafata de lucru 3048mm * 1524mm 4000mm * 2000mm 6100mm * 2500mm 8100mm * 2500mm
Putere de iesire laser 40000W/ 30000W/ 20000W/ 15000W/ 12000W/ 8000W/ 6000W
Acuratete pozitionare axa X/Y 0.03mm 0.05mm 0.05mm 0.05mm
Acuratete repozitionare axa X/Y 0.02mm 0.03mm 0.03mm 0.03mm
Viteza maxima de legatura axa X/Y 200m/min 200m/min 200m/min 200m/min

Contacteaza-ne acum

+40 757 100 646 Solicită ofertă