Masini taiere laser duale industriale seria E-T

SUPORT BAZA DIN FONTA

Folosind fonta de grafit cu fulgi, a carei rezistenta la tractiunea cea mai mica este de 200 MPa. Conținut ridicat de carbon, rezistenta mare la compresiune si duritate ridicata. Absorbtie puternica la socuri si rezistenta la uzura. Sensibilitatea termica scazuta si sensibilitatea la spatiul redus, reduc pierderea echipamentului in timpul utilizarii, astfel incat precizia masinii sa se poata mentine pe o perioada lunga de timp, fara nici o deformare intr-un ciclu de viata.

Bodor Cloud

Platforma IoT de tip Cloud pentru masinile de taiere cu Fiber Laser.

 • management digital al echipamentului si stocare date
 • acces de pe mai multe dispozitive
 • monitorizare echipament in timp real si alerta automata in caz de defectiune
 • aplicabil pentru serviciul after-salepe platforma Bodor Cloud.

Transmisie pe lant, schimb la 30 ani, numarul 1 in industrie

Sistem dublu de platforme cu schimb automat

Schimbul rapid intre doua platforme imbunatateste foarte mult eficienta muncii. Sistemul de actionare cu lant are o rigiditate mai buna si o precizie mai mare, economisind timp de alimentare, facand operatia mai eficienta. Cea mai mare viteza de schimb a platformei este de 30 de secunde.

Evitare activa de obstacole

 • Anti-coliziune: sistemul radar de 360° poate detecta in avans orice obstacol
 • Eficienta mare la costuri mici: Aceasta functie scade rata de deteriorare a capului laser si prin urmare reduce costurile de intretinere, prelungind astfel durata de viata a masinii.

Schimbator automat de duze

 • adoptarea unui sistem de control precis pentru a inlocui automat duzele specifice diferitelor materiale si grosimi
 • sistemul de actionare de inalta precizie asigura o precizie si stabilitate de inlocuire de incredere
 • cele mai noi functii de calibrare si curatare automata realizeaza calibrarea complet automata a capului laser, iar curatarea duzelor reduce munca manuala repetitiva
 • caracasa care inchide complet intreaga masina imbunatateste siguranta pieselor sensibile precum si siguranta operatorului.

Bucurati-va de focalizarea automata

 • aplicabil diferitelor distante focale, care sunt controlate de sistemul de control al masinii. Punctul focal va fi ajustat automat in procesul de taiere pentru a obtine cel mai bun efecte de taiere al foilor de tabla de metale si grosimi diferite
 • distanta focala este controlata de sistemul de operare. Nu este nevoie de reglare manuala, fapt prin care se evita in mod eficient erorile sau defectiunile cauzate de operarea manuala
 • prin adoptarea tehnoogiei Bodor Lightning, timpul de perforatie este mai mic cu 90%. Astfel, Bodor Lightning combinat cu Bodor Genius imbunatateste procesul, astfel incat perforatia sa nu fie afectata de calitatea materialului si sa fie realizata o taiere perfecta, cu cea mai buna sectiune de taiere, economisindu-se astfel gaz si electricitate, deci reducerea costurilor.
 • cresterea distantei focale de perforatie, setarea separata a distantei focale de perforatie si a distantei focale de taiere, sporesc precizia de taiere
 • structurile duble cu racire pe apa incorporate, pot asigura temperatura constanta a componentelor de colimare si focalizare, evitand astfel supraincalzirea lentilelor si prelungindu-le durata de viata.

MANGO – telecomanda wireless

 • telecomanda de control wireless
 • de dimensiunea unui telefon, se poate opera cu o singura mana
 • design elegant si inteligent pentru a se potrivi bine in palma
 • designul cu magnet asigura operatorul ca poate pun telecomanda pe masina in orice moment
 • forma de Mango este moderna si foarte potrivita.

Control tactil

Ecran tactil cu doua camere HD ofera o experienta de varf.

Primul ecran din lume care utilizeaza designul UI. Acesta permite afisajului sa raspunda la masa de procesare, facand procesarea mai intuitiva. Designul elegant se potriveste cu corpul masinii. Sistemul puternic impermeabil si respirabil creeaza cel mai bun spatiu, facand operarea mai convenabila.

Mandrina cu autocentrare

Mandrina electrica automata, actionare motorului DC, curentul motorului de prindere, este sensibil, reglabil si stabil, domeniul de prindere este mai larg si forta de prindere este mai mare. Strangerea nedistructiva a tevilor, centrarea automaa rapida si tubul de prindere asigura o performanta stabila. Dimensiunea mandrinei este mai mica, inertia de rotatie este redusa, iar performanta dinamica este puternica. Mandrina electrica autocentrata, mod de transmisie a treptelor de viteza, efcienta mai mare a transmisiei, durata lunga de lucru si fiabilitate ridicata.

Functie auxiliare de alarma la presiune scazuta

Monitorizeaza in timp real presiunea gazului, transmite informatii atunci cand detecteaza ca valoarea presiunii este mai mica decat efectul si precizia optima de taiere. Asigura performanta de taiere, precizia si actualitatea inlocuirii gazului.

Traversa din aluminiu turnat

Turnare sub presiune intr-o matrite de otel, usoara, flexibila si eficienta.

Dupa procesul de imbatranire artificiala, tratament cu solutii si finisaje, traversa detine o buna integritate, rigiditate, calitate a suprafetei, rezistenta si ductilitate. Traversa usoara poate oferi echipamentelor o viteza mare de functionare, imbunatatind eficienta procesarii pentru a asigura calitatea procesarii.

Bodor Pro

Bodor Pro cu sistem de urmarire margine, cu dubla utilizare pentru tabla si teava.

Folosind o noua randare si prezentare grafica, piesele de teava pot fi verificate atat bidimensional cat si tridimensional. Retusarea bidimensionala este simpla si rapida, iar cea tridimensionala se sincronizeaza, putandu-se afisa in timp real.
Tehnologia de gasire a marginii pe toate cele patru laturi si algortimul ofera o precizie mai mare de taiere si stabilitate de precizie. Sistemul de taiere cu dubla utilizare atat a placii, cat si a tubului, poate fi schimbat liber, zona tablei si zona tubului sunt segmetate inteligent, securitatea este imbunatatita. Asigurand pozitia exacta a centrului tevii, imbunatatind precizia de taiere a tubului.

Design si aspect

Estetica a fost introdusa in ID-ul industrial, o combinatie perfecta de tehnologie si estetica.

Noua turnare prin injectie si capacul antifoc pentru axa Z are o greutate de 1/10 din original si satisfac acceleratia maxima, simplificandu-l in acelasi timp. Suporturi in consola din aluminiu turnat de inalta presiune pentru o forma mai puternica si de lunga durata. Lumina albastra de urmarire ofera un feedback de procesare direct. Noul design curbat este o combinatie perfecta intre PMMA si placa metalica. Intregul produs este mai coordonat spre a finaliza o lucrare perfecta.

Stabilitate

Baza solida si grea face echipamentul mai stabil in lucru, iar traversa usoara il face sa functioneze mai repede, designul industrial perfect este mai mult in concordanta cu relatia om-masina, sistemul de control este un software de inalta calitate ce ofera echipamentelor o precizie mai mare de taiere. Masina functioneaza in sigurante, cu performante mai stabile, o calitate mai durabila, o eficienta mai mare a taierii si un domeniu de aplicare mai larg.

Protectie inteligenta de miscare

Monitorizare automata a zonei de lucru, a traverselor si a pieselor de taiere, mentinand functionarea in parametrii normanil Dubla garantie a limitarii fixe imbunatateste foarte mult echipamentul si siguranta personalului, minimizand riscurile de utilizare.

Functie auxiliare de alarma la presiune scazuta

Monitorizeaza in timp real presiunea gazului, transmite informatii atunci cand detecteaza ca valoarea presiunii este mai mica decat efectul si precizia optima de taiere. Asigura performanta de taiere, precizia si actualitatea inlocuirii gazului.

Asistenta inteligenta de la distanta prin WI-FI

Feedback global in timp real, furnizare de analize in timp real si depanare.

O noua generatie de module de siguranta care urmareste mentinerea capului laser la distanta  de piesa de prelucrat in procesul de taiere, pentru a a se evita orice coliziune. Modulul de siguranta reduce rata accidentelor si imbunatateste performanta de taiere.

Sistem inteligent de alarma

Sistemul va porni alarma pentru orice anomalie si o va impinge catre interfata prin centrul de control atunci cand exhipamentul este anormal. Gasirea echipamentelor anormale in prealabil si reducerea pericolelor ascunse poate creste eficienta depanarii masinii.

Sistem de lubrifiere automat

Sistemul de lubrifiere automat asigura ungerea cu ulei in timp sincronizat si ratie potrivita pentru a asigura functionarea normala a echipamentului. Sistemul are incorporat functii de alarma pentru comportament defectuos precum si alarma privind nivelul de lichid. Sistemul imbunatateste foarte mult precizia de taiere si exinde in mod eficient durata de viata a mecanismului de transmisie.

Model E3015T E4020T E6020T
Suprafata de lucru 3000mm * 1500mm 4000mm * 2000mm 6100mm * 2000mm
Putere de iesire laser 6000W/ 3000W/ 2000W/ 1500W 6000W/ 3000W/ 2000W/ 1500W 6000W/ 3000W/ 2000W/ 1500W
Diametru efectiv de taiere a tevii Φ20-Φ230mm Φ20-Φ230mm Φ20-Φ230mm
Diametru efectiv de taiere a tevii patrate □20*20-□160*160mm □20*20-□160*160mm □20*20-□160*160mm
Lungimea minima a muchiei ≥20mm ≥20mm ≥20mm
Diametrul maxim al cercului exterior ≤230mm ≤230mm ≤230mm
Lungimea efectiva de taiere a tevii 3m/ 6m 3m/ 6m 3m/ 6m
Acuratete pozitionare axa X/Y/U 0.05mm 0.05mm 0.05mm
Acuratete repozitionare axa X/Y/U 0.03mm 0.03mm 0.03mm
Viteza maxima de legatura axa X/Y/U 100m/ min 100m/ min 100m/ min
Viteza maxima de deplasare pe axa U 30m/ min 30m/ min 30m/ min

Contacteaza-ne acum

+40 757 100 646 Solicită ofertă