Masini taiere laser de inalta precizie seria i5

Suport din fonta

Folosind fonta de grafit cu fulgi, a carei rezistenta la tractiunea cea mai mica este de 200 MPa. Conținut ridicat de carbon, rezistenta mare la compresiune si duritate ridicata. Absorbtie puternica la socuri si rezistenta la uzura. Sensibilitatea termica scazuta si sensibilitatea la spatiul redus, reduc pierderea echipamentului in timpul utilizarii, astfel incat precizia masinii sa se poata mentine pe o perioada lunga de timp, fara nici o deformare intr-un ciclu de viata.

Stabilitate

Suportul de baza greu, face echipamentul mai stabil in timpul operarii, traversa usoara il face sa functioneze mai rapid, designul industrial perfect este mai mult in concordanta cu ingineria om-masina, sistemul de control al software-ului electric de inalta calitate ofera echipamentelor o precizie mai mare de taiere. Masina detine o functionare mai confortabila, performante mai stabile, o calitate durabila, o eficienta mai mare a taierii si un domeniu de aplicare mai larg.

Noul design de protectie completa

Ecranul tactil HD de 21,5 inch imbunataeste experienta de interactiune.

Protectia completa inchisa cu acril negru si a zonei de lucru complet izolate, asigura izolarea completa a radiatiilor laser si a fumului. Poluarea minimizata duce la o utilizare mai sigura.

Mai flexibil si rafinat

Spatiul este utilizat in mod eficient, zona de taiere este de 1000mm x 1500mm, economisind astfel spatiu si resurse, iar echipamentul poate fi mutat usor.

Traversa din aluminiu turnat

Turnare sub presiune intr-o matrita din otel, usor, flexibil si eficient.

Dupa imbatranirea artificiala, tratare cu diverse solutii si finisare, traversa detine o buna integritate, rigiditate, calitate a suprafetei, rezistenta si ductilitate. Caracteristicile metalice ale aliajului de aluminiu, greutate redusa si rigiditate puternica, sunt utile pentru miscarea cu viteza mare in procesare, iar flexibilitatea ridicata este benefica pentru taierea cu viteza mare a diferitelor elemente grafice bazate pe o precizie ridicata. traversa usoara poate oferi echipamentelor o viteza mare de functionare, imbunatatind astfel eficienta in procesare pentru a asigura o calitate ridicata.

Bodor 2.0

Sistemul de operare poate realiza un aspect inteligent a graficii si poate sprijini importul de mai multe modele grafice, optmizand automat comenzile de taiere, cautand marginile inteligent si pozitionand automat capul laser.

Utilizarea programarii logice optime si interactiunile software in aspectul controlului, ofera o experienta uimitoare, folosindu-se experienta, pentru a imbunatatii in mod eficient utilizarea foilor de tabla si pentru a reduce rebutul.

Usa verticala electrica

Usa verticala electrica reduce considerabil suprafata necesara din fata masinii si imbunatateste eficient utilizarea spatiului. Deschiderea automata a usii cu un singur buton reduce timpul operarii manuale si asigura mai bine siguranta.

Functia de alarma in caz de presiune scazuta a gazului auxiliar

Asigura detectarea in timp real a presiunii gazului, deteacteaza comportament anormal atunci cand valoarea presiunii gazului este mai mica decat efectul si precizia optima de taiere. Asigura performanta de taiere, precizia si inlocuirea din timp a gazului.

Aspect si design

Curbele elegante si designul compact fac operarea mai usoara.

Noul design negru al carcasei, care se inchide complet si sitemul de evacuare puternic, asigura o poluare de 0% pentru mediu. Ecranul tactil HD integrat, de 21,5 inch si structura masinii, imbunatatesc experienta interactiunii operator-computer. Ochelarii de protectie mai mari asigura operatorul impotriva oricaror radiatii si protejeaza ochii.

Sistemul de avertizare recunoaste stadiul in care a ramas prelucrarea in orice moment. Operatiunea este mai sigura si mai eficienta. Sunt respectate standardele CE, ETL.

Mai convenabil pentru conectarea la electricitate

Alimentarea monofazata poate asigura functionarea normala a echipamentelor. Aceasta functie face ca conectarea la energie electrica sa fie mai convenabila si poate asigura functionarea ei in mai multe locuri.

Protectie inteligenta de miscare

Monitorizati automat modul de functionare a traverselor si a pieselor de taiat, mentinand functionarea in domeniul de prelucrare. Dubla garantie a limitarii fixe, imbunatateste foarte mult echipamentul si siguranta personala, minimizand riscurile de utilizare.

Sistem de lubrifiere automat

Sistemul de lubrifiere automata, asigura o ungere sincronizata pentru echipamente, pentru a asigura o functionare normala si de mare viteza. De asemenea detine functii de detectare anomalii si alarmare nivel lichid. Sistemul imbunatateste foarte mult precizia de taiere si extinde in mod eficient durata de viata a mecanismului de transmisie.

O noua generatie de module de siguranta

Mentinerea distantei capului laser fata de piesa de lucru in procesul de taiere, poate reduce semnificativ riscurile de coliziune. In caz de coliziune, se opreste taierea. Modulul de siguranta reduce rata accidentelor si imbunatateste performanta de taiere.

Sistem inteligent de alarma

Sistemul va semnala orice anomalie si o va transmite catre interfata prin centrul de control, atunci cand echipamentul se comporta anormal.

Gasirea echipamentelor anormale in prealabil si reducerea pericolelor ascunse imbunatateste eficienta depanarii masinii.

Diverse module inteligente de senzori

Diverse module inteligente de senzori pentru a imbunatatii siguranta si protectia dispozitivului.

Aplicatii industriale

Echipamentul indeplineste cerintele de prelucrare a pieselor din majoritatea industriilor, precizia de lucru este stabila. In prezent, masinile de taiat cu laser au fost utilizate pe scara larga in industria electronica, electrica, mecanica, noua energie cu litiu, ambalare, energie solara, LED, auto si alte industrii.

Model i5
Suprafata de lucru 1000mm * 1500mm
Putere de iesire laser 3000W/ 2000W/ 1500W
Acuratete pozitionare axa X/Y ±0.05mm
Acuratete repozitionare axa X/Y ±0.03mm
Viteza maxima de legatura axa X/Y 60m/ min

Contacteaza-ne acum

+40 757 100 646 Solicită ofertă