Masini taiere laser de inalta precizie seria i3

Motor liniar cu taiere precisa

Echipamentul adopta un modul linir de precizie ultra-high, o structura compacta cu pierderi reduse de putere. Fara contact mecanic, forta de frecare mai mica. Miscare lina, precizie ridicata si precizie de repozitionare, viteza si acceleratie mai mari. Viteza de reactie rapida, sensibilitate ridicata, performanta de urmarire excelenta, siguranta si fiabilitate, durata lunga de viata, zgomot redus de miscare. Eficienta ridicata si calitate de taiere, potrivita pentru taiere precisa.

Blatul din marmura este mai profesionist

Adoptarea unui blat de marmura, de inalta precizie, coeficient de expansiune liniar scazut, fara rugina, usor de intretinut, rezistenta la acid si alcaline, duritate ridicata, rezistenta la uzura, antimagnetica, asigurarea stabilitatii preciziei in timpul functionarii de mare viteza, imbunatatirea performantelor de procesare.

Protectie completa neagra, protectie 360°

Designul complet inchis la 360° si zona de lucru complet izolata, protejeaza complet impotriva radiatiilor de laser si impotriva fumului. Mai sigur si mai putin poluant.

Jigul de aer face pozitionarea mult mai precisa

Piesele de taiere utilizeaza jigul de aer pentru a fixa materialele de taiat si pentru a imbunatatii precizia pozitionarii. Distributia lamei este reglata automat in functie de ambele parti ale atelelor pentru a preveni caderea materialului. Potrivit pentru foile subtiri de tabla, cea mai subtire tabla pe care o poate tine este cea de 0,3 mm, imbunatatind precizia de prelucrare.

Usa verticala electrica

Usa verticala electrica reduce considerabil suprafata necesara din fata masinii si imbunatateste eficient utilizarea spatiului. Deschiderea automata a usii cu un singur buton reduce timpul operarii manuale si asigura mai bine siguranta.

Zona de procesara mica, flexibila si economisitoare de spatiu

Suprafata de procesare este de 600mm x 600mm, economisind astfel mai mult spatiu si resurse, iar echipamentul poate fi mutat mai usor.

Stabilitate puternica, precizie ridicata, 20 de ani fara deformari

Otel structural cu carbon, care are o rezistenta foarte buna, ductilitate, performanta de sudare si procesare termica.

Recoacerea si tratamentul de imbatranire prin vibratii elimina stresul prin sudare si prelucrare a suportului, obtinand astfel un suport de baza de precizie si rezistent pe termen lung.

Structura excelenta a structurii de baza tridimensionale a masinii, procesul strict de tratament termic si nivelul sofisticat de procesare asigura caracteristicile de procesare de inalta performanta ale echipamentului.

Stabilitate puternica, precizie ridicata si durabila, 20 de ani fara deformari.

Aspect si design

Curbele elegante si designul compact fac operarea mai usoara.

Noul design negru al carcasei, care se inchide complet si sitemul de evacuare puternic, asigura o poluare de 0% pentru mediu. Ecranul tactil HD integrat, de 21,5 inch si structura masinii, imbunatatesc experienta interactiunii operator-computer. Ochelarii de protectie mai mari asigura operatorul impotriva oricaror radiatii si protejeaza ochii.

Sistemul de avertizare recunoaste stadiul in care a ramas prelucrarea in orice moment. Operatiunea este mai sigura si mai eficienta. Sunt respectate standardele CE, ETL.

Suport

Suportul de baza greu, face echipamentul mai stabil in timpul operarii, traversa usoara il face sa functioneze mai rapid, designul industrial perfect este mai mult in concordanta cu ingineria om-masina, sistemul de control al software-ului electric de inalta calitate ofera echipamentelor o precizie mai mare de taiere. Masina detine o functionare mai confortabila, performante mai stabile, o calitate durabila, o eficienta mai mare a taierii si un domeniu de aplicare mai larg.

Mai convenabil pentru conectarea la electricitate

Alimentarea monofazata poate asigura functionarea normala a echipamentelor. Aceasta functie face ca conectarea la energie electrica sa fie mai convenabila si poate asigura functionarea ei in mai multe locuri.

Protectie inteligenta de miscare

Monitorizati automat modul de functionare a traverselor si a pieselor de taiat, mentinand functionarea in domeniul de prelucrare. Dubla garantie a limitarii fixe, imbunatateste foarte mult echipamentul si siguranta personala, minimizand riscurile de utilizare.

Sistem de lubrifiere automat

Sistemul de lubrifiere automata, asigura o ungere sincronizata pentru echipamente, pentru a asigura o functionare normala si de mare viteza. De asemenea detine functii de detectare anomalii si alarmare nivel lichid. Sistemul imbunatateste foarte mult precizia de taiere si extinde in mod eficient durata de viata a mecanismului de transmisie.

O noua generatie de module de siguranta

Mentinerea distantei capului laser fata de piesa de lucru in procesul de taiere, poate reduce semnificativ riscurile de coliziune. In caz de coliziune, se opreste taierea. Modulul de siguranta reduce rata accidentelor si imbunatateste performanta de taiere.

Sistem inteligent de alarma

Sistemul va semnala orice anomalie si o va transmite catre interfata prin centrul de control, atunci cand echipamentul se comporta anormal.

Gasirea echipamentelor anormale in prealabil si reducerea pericolelor ascunse imbunatateste eficienta depanarii masinii.

Aplicatii industriale

Echipamentul indeplineste cerintele de prelucrare a pieselor din majoritatea industriilor, precizia de lucru este stabila. In prezent, masinile de taiat cu laser au fost utilizate pe scara larga in industria electronica, electrica, mecanica, noua energie cu litiu, ambalare, energie solara, LED, auto si alte industrii.

Model i3 Linear
Suprafata de lucru 600mm * 600mm
Putere de iesire laser 3000W/ 2000W/ 1500W
Acuratete pozitionare axa X/Y 0.01mm
Acuratere repozitionare axa X/Y 0.004mm
Viteza maxima de legatura axa X/Y 80m/ min

Contacteaza-ne acum

+40 757 100 646 Solicită ofertă