Masina de taiat cu laser seria F

ASPECTUL DE DESIGN

Estetica a fost introdusa in design-ul industrial. Combinatia perfecta dintre tehnologie si estetica.

Cu un sasiu de fonta stabil, intreaga masina este la fel de ferma ca o stanca. Raportul perfect si calitatea cea mai buna a pieselor fac ca masina sa fie mai stabila, mai confortabila, mai precisa si mai tehnologica. Design-ul capului de capsula PC face ca axa Z sa fie foarte usoara prin procesul de deformare la cald in vid.

Mecanism auxiliar de alimentare

Avansarea si retrogradarea tablei de role auxiliare reduce forta de frecare dintre parti si masa de lucru, facand incarcarea si descarcarea mai convenabile.

Protectie inteligenta la deplasare

Monitorizeaza automat raza de functionare a barei transversale si a pieselor de taiere, mentinand functionarea in intervalul de prelucrare. Garantia dubla de limitare fixa imbunatateste considerabil echipamentul si siguranta personala, minimizand riscurile de utilizare.

O noua generatie de module de siguranta

Distantarea capului laser cu piesa de lucru in procesul de taiere poate reduce riscurile de coliziune. Se va opri taierea cand va aparea coliziunea placii. Modelul de urmarire a sigurantei reduce rata de accident si imbunatateste performanta de taiere.

Sistem de alarma inteligent

Sistemul va porni complet alarma anormala si va trimite informatii la interfata centrului de control daca echipamentul este anormal. Gasirea echipamentului anormal in avans si reducerea pericolelor ascunse pot multiplica imbunatatirea eficientei de depanare a echipamentului.

Functie auxiliara de alarma la presiune scazuta la gaz

Furnizeaza detectarea de presiune in timp real, trimitand informatii anormale atunci cand valoarea presiunii este mai mica decat efectul optim de taiere si precizie. Asigura performanta de taiere, precizia si actualitatea inlocuirii gazului.

Sistem de lubrifiere automata

Sistemul de lubrifiere automata ofera ulei lubrifiant pentru sincronizarea si raportarea echipamentelor pentru a asigura functionarea normala si la viteza ridicata. Sistemul imbunatateste precizia de taiere si prelungeste in mod eficient durata de viata a mecanismului de transmisie.

Asistenta inteligenta de la distanta prin WIFI

Feedback global in timp real care ofera analiza si remedierea erorilor in timp real.

VIITORUL ESTE ACUM !

Model F3015 F4020 F6020
Zona de lucru 3000*1500mm 4000*2000mm 6100*2000mm
Puterea de iesire a laserului 4000w/3000w/2000w/1500w/1000w
Acuratetea pozitionarii axelor X/Y 0.03mm 0.05mm
Acuratetea repozitionarii axelor X/Y 0.02mm 0.03mm
Puterea maxima de legare a axelor X/Y 140m/min

Presentation Brochure And Technical Details

Blueprints And Safety Instructions

0314054005 Solicită ofertă