Masina de taiat cu laser precis i7

ASPECTUL DE DESIGN

Estetica a fost introdusa in design-ul industrial. Combinatia perfecta dintre tehnologie si estetica.

Decorurile puternice in forma de stick de hochei adopta acrilic negru cu grosimea de 30mm, stilul international de design fiind acceptat de grupurile de consumatori globali. Cu un pat de fonta precis, intreaga masina este la fel de ferma ca o piatra. Raportul de aur cel mai rezonabil si structura cea mai buna a pieselor fac ca masina sa fie mai stabila, mai confortabila, mai exacta si mai tehnologica. Design-ul capului de capsula PC face ca axa Z sa fie foarte usoara prin procesul de deformare la cald in vid.

Mai convenabil pentru conectarea la electricitate

Sursa de alimentare cu o singura faza poate asigura functionarea normala a echipamentului. Aceasta functie face ca masina sa conecteze puterea mai convenabil, iar masina sa poata functiona in diverse locuri.

O noua generatie de module de siguranta

Distantarea capului laser cu piesa de lucru in procesul de taiere poate reduce riscurile de coliziune. Se va opri taierea cand va aparea coliziunea placii. Modelul de urmarire a sigurantei reduce rata de accident si imbunatateste performanta de taiere.

Protectie inteligenta la deplasare

Monitorizeaza automat raza de functionare a barei transversale si a pieselor de taiere, mentinand functionarea in intervalul de prelucrare. Garantia dubla de limitare fixa imbunatateste considerabil echipamentul si siguranta personala, minimizand riscurile de utilizare.

Sistem de alarma inteligent

Sistemul va porni complet alarma anormala si va trimite informatii la interfata centrului de control daca echipamentul este anormal. Gasirea echipamentului anormal in avans si reducerea pericolelor ascunse pot multiplica imbunatatirea eficientei de depanare a echipamentului.

Sistem de lubrifiere automata

Sistemul de lubrifiere automata ofera ulei lubrifiant pentru sincronizarea si raportarea echipamentelor pentru a asigura functionarea normala si la viteza ridicata. Sistemul imbunatateste precizia de taiere si prelungeste in mod eficient durata de viata a mecanismului de transmisie.

VIITORUL ESTE ACUM !

Model ti7
Zona de lucru 1000*1500mm
Puterea de iesire a laserului 3000w/2000w/1500w/1000w
Acuratetea pozitionarii axelor X/Y 0.03mm
Acuraterea repozitionarii axelor X/Y 0.02mm
Puterea maxima de legare a axelor X/Y 60m/min

Presentation Brochure And Technical Details

Blueprints And Safety Instructions

0314054005 Solicită ofertă