Masina de taiat cu laser de precizie i5

ASPECT SI DESIGN

Estetica a fost introdusa in design-ul industrial. Combinatia perfecta dintre tehnologie si estetica.

Cu un sasiu de fonta stabil, intreaga masina laser este la fel de ferma precum o stanca. Raportul perfect si calitatea cea mai buna a pieselor fac ca masina sa fie mai stabila, mai confortabila si mai precisa.

Mai convenabil pentru conectarea la electricitate

Sursa de alimentare monofazata asigura functionarea echipamentului la parametrii maximi. Aceasta functie face ca masina sa se conecteze cu usurinta in diferite locatii nefiind necesara o instalatie electrica cu curent trifazic.

O noua generatie bazata pe siguranta

Distantarea capului laser cu piesa de lucru in procesul de taiere poate reduce riscurile de impact. Se va opri taierea cand va aparea impactul cu placa. Modelul de urmarire a sigurantei reduce rata de accident si imbunatateste performanta de taiere.

Protectie inteligenta la deplasare

Monitorizeaza automat raza de functionare a barei transversale si a pieselor de taiere, mentinand functionarea in intervalul de prelucrare. Garantia dubla de limitare fixa imbunatateste considerabil echipamentul si siguranta personala, minimizand riscurile de utilizare.

Sistem de alarma inteligent

Sistemul detecteaza erorile si va trimite informatii la interfata centrului de control daca echipamentul identifica vreo eroare. Gasirea erorilor in avans imbunatateste eficienta de depanare a echipamentului.

Sistem de lubrifiere automata

Sistemul de lubrifiere automata ofera ulei lubrifiant pentru sincronizarea si raportarea echipamentelor pentru a asigura functionarea la parametrii normali si la viteza ridicata. Sistemul imbunatateste precizia de taiere si prelungeste in mod eficient durata de viata a mecanismului de transmisie.

VIITORUL ESTE ACUM !

Model i5
Zona de lucru 900*1300mm
Puterea laserului 3000w/2000w/1500w/1000w
Acuratetea pozitionarii axelor X/Y 0.03mm
Acuratetea repozitionarii axelor X/Y 0.02mm
Viteza maxima de legare a axelor X/Y 60m/min

Presentation Brochure And Technical Details

0314054005 Solicită ofertă