Gama industriala E

Sistem de schimb automat cu doua platforme

 • actionarea cu lant reduce timpul de incarcare, schimbul avand loc in 30 de secunde
 • schimbul rapid intre doua platforme imbunatateste foarte mult eficienta muncii

Traversa din aluminiu turnat

Turnare sub presiune intr-o matrite de otel, usoara, flexibila si eficienta.

Dupa procesul de imbatranire artificiala, tratament cu solutii si finisaje, traversa detine o buna integritate, rigiditate, calitate a suprafetei, rezistenta si ductilitate.

Cap laser cu focalizare automata

 • aplicabil diferitelor distante focale, care sunt controlate de sistemul de control al masinii. Punctul focal va fi ajustat automat in procesul de taiere pentru a obtine cel mai bun efecte de taiere al foilor de tabla de metale si grosimi diferite
 • distanta focala este controlata de sistemul de operare. Nu este nevoie de reglare manuala, fapt prin care se evita in mod eficient erorile sau defectiunile cauzate de operarea manuala
 • prin adoptarea tehnoogiei Bodor Lightning, timpul de perforatie este mai mic cu 90%. Astfel, Bodor Lightning combinat cu Bodor Genius imbunatateste procesul, astfel incat perforatia sa nu fie afectata de calitatea materialului si sa fie realizata o taiere perfecta, cu cea mai buna sectiune de taiere, economisindu-se astfel gaz si electricitate, deci reducerea costurilor.
 • cresterea distantei focale de perforatie, setarea separata a distantei focale de perforatie si a distantei focale de taiere, sporesc precizia de taiere
 • structurile duble cu racire pe apa incorporate, pot asigura temperatura constanta a componentelor de colimare si focalizare, evitand astfel supraincalzirea lentilelor si prelungindu-le durata de viata.

Schimbator automat de duze

 • adoptarea unui sistem de control precis pentru a inlocui automat duzele specifice diferitelor materiale si grosimi
 • sistemul de actionare de inalta precizie asigura o precizie si stabilitate de inlocuire de incredere
 • cele mai noi functii de calibrare si curatare automata realizeaza calibrarea complet automata a capului laser, iar curatarea duzelor reduce munca manuala repetitiva
 • caracasa care inchide complet intreaga masina imbunatateste siguranta pieselor sensibile precum si siguranta operatorului.

Bodor Cloud

Platforma IoT de tip Cloud pentru masinile de taiere cu Fiber Laser.

 • management digital al echipamentului si stocare date
 • acces de pe mai multe dispozitive
 • monitorizare echipament in timp real si alerta automata in caz de defectiune
 • aplicabil pentru serviciul after-salepe platforma Bodor Cloud.

Suport din fonta

Folosind fonta de grafit cu fulgi, a carei rezistenta la tractiunea cea mai mica este de 200 MPa. Conținut ridicat de carbon, rezistenta mare la compresiune si duritate ridicata. Absorbtie puternica la socuri si rezistenta la uzura. Sensibilitatea termica scazuta si sensibilitatea la spatiul redus, reduc pierderea echipamentului in timpul utilizarii, astfel incat precizia masinii sa se poata mentine pe o perioada lunga de timp, fara nici o deformare intr-un ciclu de viata.

Evitare activa de obstacole

 • Anti-coliziune: sistemul radar de 360° poate detecta in avans orice obstacol
 • Eficienta mare la costuri mici: Aceasta functie scade rata de deteriorare a capului laser si prin urmare reduce costurile de intretinere, prelungind astfel durata de viata a masinii.

Functie auxiliare de alarma la presiune scazuta

Asigura detectia in timp real a presiunii, afisarea anomaliilor, asigurarea efectului de taiere, precizie si inlocuirea in timp util a gazului.

Control tactil

Aspect elegant cu margini curbate. Noul ecran tactil de 21,5 inch are o suprafata mai mare si o functionare mai usoara. 10 puncte de touch asigura o precizie mai mare a functionarii.

Asistenta inteligenta de la distanta prin WI-FI

Feedback global in timp real, furnizare de analize in timp real si depanare.

Bodor cloud

Sistem de operare independent dezvoltat in cadrul departamentului de cercetare si dezvoltare. Acesta combina perfect eficienta ridicata si simplitatea cu incluzivitatea. Sistemul de operare poate realiza inteligent aspectul graficelor si suporta importul de mai multe grafice, optimizand automat comenzile de taiere, cautand marginile inteligent si pozitionand automat capul laser. Sistemul de control adopta cea mai buna programare logica si interactiune software, ofera o experienta uimitoare de operare, imbunatatind in mod eficient utilizarea tabelelor si reducand rebuturile.

Model E3015 E4020 E6020 E6025
Suprafata de lucru 3000mm * 1500 mm 4000mm * 2000mm 6100mm * 2000mm 6100mm * 2500mm
Putere de iesire laser 6000W/ 3000W/ 2000W/ 1500W 6000W/ 3000W/ 2000W/ 1500W 6000W/ 3000W/ 2000W/ 1500W 6000W/ 3000W/ 2000W/ 1500W
Acuratete pozitionare axa X/Y ±0.03mm ±0.05mm ±0.05mm ±0.05mm
Acuratete repozitionare axa X/Y ±0.02mm ±0.03mm ±0.03mm ±0.03mm
Viteza maxima de legatura axa X/Y 140m/ min 140m/ min 140m/ min 140m/ min

Contacteaza-ne acum

+40 757 100 646 Solicită ofertă