TAIERE LASER CU SISTEM DE DESCARCARE AUTOMATA

ASPECTUL DE DESIGN

Estetica a fost introdusa in design-ul industrial. Combinatia perfecta dintre tehnologie si estetica.

Decorurile puternice in forma de stick de hochei adopta acrilic negru cu grosimea de 30mm, stilul international de design fiind acceptat de grupurile de consumatori globali. Cu un sasiu de fonta precis, intreaga masina este la fel de ferma ca o stanca. Raportul de aur cel mai rezonabil si structura cea mai buna a pieselor fac ca masina sa fie mai stabila, mai confortabila, mai exacta si mai tehnologica. Design-ul capului de capsula PC face ca axa Z sa fie foarte usoara prin procesul de deformare la cald in vid.

Descarcare automata. Paletizare inteligenta

Adoptati transportorul cu banda si dispozitivul de limitare a latimii reglabile; materialul dupa prelucrare este transmis automat la mecanismul de descarcare si apoi este paletizat printr-un mecanism de ridicare in functie de latimea materialului. Materialele finite nu mai au nevoie de sortare manuala, deoarece sortarea centralizata imbunatateste eficienta de lucru si economiseste costul fortei de munca.

Mediu prietenos si sanatos

Protectia complet inchisa imbunatateste utilizarea securitatii; sticla de protectie a laserului protejeaza radiatia laser la fiinte umane; sistemul de colectare automata a fumului si prafului este ecologic; sistemul inteligent de monitorizare reduce rata accidentelor, facandu-ne sa ne bucuram de frumusete si sanatate in procesul de taiere.

Traversa de aluminiu

Dupa imbatranirea artificiala, tratarea solutiei si finisarea, traversa are o buna integritate, rigiditate, calitate a suprafetei, duritate si ductilitate. Caracteristicile metalice ale aliajelor de alumuniu, de greutate redusa si rigiditate puternica, sunt utile pentru miscarea de mare viteza in procesare, iar flexibilitatea ridicata este benefica pentru taierea rapida a diferitelor grafice pe baza unei precizii ridicate. Traversa de lumina poate oferi echipamentului o viteza mare de functionare, imbunatatind eficienta procesarii pentru a asigura calitatea procesarii.

VIITORUL ESTE ACUM !

Model C3015
Zona de lucru 3000mm*1500mm
Puterea de iesire a laserului 4000w/3000w/2000w/1500w/1000w
Acuratetea pozitionarii axelor X/Y 0.05mm
Acuratetea repozitionarii axelor X/Y 0.03mm
Puterea maxima de legare a axelor X/Y 140m/min
Precizia de nivelare ≤1.5mm/㎡
Procesarea grosimii placii 0.5~2mm
Diametrul exterior al bobinei φ1200~φ2000mm
Diametrul interior al bobinei φ508~φ610mm
Greutatea bobinei ≤20t
Viteza de nivelare ≤20m/min

Presentation Brochure And Technical Details

0314054005 Solicită ofertă