TAIERE LASER CU SISTEM DE DESCARCARE AUTOMATA

ASPECT SI DESIGN

Estetica a fost introdusa in design-ul industrial. Combinatia perfecta dintre tehnologie si estetica.

Cu un sasiu de fonta turnat, stabil, intreaga masina laser este la fel de ferma precum o stanca. Raportul perfect si calitatea cea mai buna a pieselor fac ca masina sa fie mai stabila, mai confortabila si mai precisa.

Descarcare automata. Paletizare inteligenta

Adoptati transportorul cu banda si dispozitivul de limitare a latimii reglabile; materialul dupa prelucrare este transmis automat la mecanismul de descarcare si apoi este paletizat printr-un mecanism de ridicare in functie de latimea materialului. Materialele finite nu mai au nevoie de sortare manuala, deoarece sortarea centralizata imbunatateste eficienta de lucru si economiseste costul fortei de munca.

Mediu prietenos si sanatos

Protectia complet inchisa imbunatateste securitatea; sticla de protectie a laserului protejeaza radiatia laser la oameni; sistemul de colectare automata a fumului si prafului este ecologic; sistemul inteligent de monitorizare reduce rata accidentelor, facandu-ne sa ne bucuram in siguranta de procesul de taiere.

Traversa de aluminiu

Dupa imbatranirea artificiala, tratarea solutiei si finisarea, traversa are o buna integritate, rigiditate, calitate a suprafetei, duritate si ductilitate. Caracteristicile metalice ale aliajelor de alumuniu, de greutate redusa si rigiditate puternica, sunt utile pentru deplasarea de mare viteza in procesare, iar flexibilitatea ridicata este benefica pentru taierea rapida a diferitelor grafice pe baza unei precizii ridicate. Traversa de lumina poate oferi echipamentului o viteza mare de functionare, imbunatatind eficienta procesarii pentru a asigura calitatea procesarii.

VIITORUL ESTE ACUM !

Model C3015
Zona de lucru 3000mm*1500mm
Puterea de iesire a laserului 4000w/3000w/2000w/1500w/1000w
Acuratetea pozitionarii axelor X/Y 0.05mm
Acuratetea repozitionarii axelor X/Y 0.03mm
Viteza maxima de legatura a axelor X/Y 140m/min
Precizia de nivelare ≤1.5mm/㎡
Grosimea tablei procesate 0.5~2mm
Diametrul exterior al bobinei φ1200~φ2000mm
Diametrul interior al bobinei φ508~φ610mm
Greutatea bobinei ≤20t
Viteza de nivelare ≤20m/min

Presentation Brochure And Technical Details

0314054005 Solicită ofertă