Cel mai puternic laser industrial este acum disponibil

Tehnologie laser de ultima generatie

Laserele cu dioxid de carbon sunt laserele cu cea mai mare putere de unda continua, disponibile in prezent. Ele sunt, de asemenea, foarte eficiente: raportul intre puterea de iesire si puterea pompei poate ajunge chiar la 20%. Laserul cu dioxid de carbon produce un fascicul de lumina infrarosie cu benzile principale de lungime de unda centrate pe 9,4 si 10,6 micrometri (μm) cu o temperatura a punctului de focalizare de 6000 *C ! Compania de masini industriale cu laser, BODOR, produce masini laser la limitele maxime cunoscute ale tehologiei laser. Este dedicata solutiilor cu lasere industriale si productiei de echipamente laser, inclusiv a masinilor de gravat cu laser si a masinilor de taiat si marcat.
Toate produsele

Eliberati-va mainilie cu sistemul incorporat de

AUTO FOCUS

Aplicabil la diferite lungimi focale, care sunt controlate de sistemul de control al masinii. Punctul focal va fi reglat automat in procesul de taiere pentru a obtine cel mai bun efect de taiere al foilor de metal de diferite grosimi. Distanta focala este controlata de sistemul de operare. Nu este nevoie sa faceti o reglare manuala, ceea ce duce la evitarea erorilor sau defectiunilor cauzate de operarea manuala a masinii. Poate ajusta automat cele mai potrivite puncte focale in procesul de lucru, imbunatatind foarte mult viteza de taiere.

Eliberati-va mainile cu sistemul incorporat de

AUTO

Inlocuire / Curatare / Calibrare

Aplicabil la diferite lungimi focale, care sunt controlate de sistemul de unelte de control al masinii. Punctul focal va fi reglat automat in procesul de taiere pentru a obtine cel mai bun efect de taiere al foilor de metal de diferite grosimi. Distanta focala este controlata de sistemul de operare. Nu este nevoie sa faceti o reglare manuala, ceea ce duce la evitarea erorilor sau defectiunilor cauzate de operarea manuala a masinii. Functiile automate de calibrare si de curatare pot realiza calibrarea complet automata a capului laser si curatarea duzelor, eliminand munca repetitiva si erorile manuale.

Wireless Remote Control Handle

CAST IRON BED

TOUCH CONTROL & DOUBLE HD CAMERAS

+40 757 100 646 Request a quote